Nu există comentarii încă

Inima liderului – Conferință în Germania

Purtăm în sufletele noastre un deziderat: să continuăm și să finalizăm cu bine slujirea pe care ne-a încredințat-o Dumnezeu. Expresia „finalizare cu bine” poate însemna ceva diferit, în funcție de oamenii care o aud sau o folosesc. Pentru unii, să „sfârșești cu bine” înseamnă să trăiești mult și să te bucuri de o pensie îndelungată. Pentru alții, „sfârșitul bun” presupune să continue să fie sănătoși la bătrânețe, și eventual să moară fără dureri. Se prea poate să întâlnim alții pentru care „sfârșirea cu bine” să fie acumularea de multe posesiuni materiale, iar pentru alții să ajungă să își vadă nepoții și strănepoții.

Pentru liderii creștini sfârșirea cu bine presupune să-L urmăm pe Isus până la capătul vieții, să ne împlinim mandatul care ne-a fost încredințat, să lăsăm în urmă o moștenire sfântă și să auzim cuvintele „bine, rob bun şi credincios”.

Cuvintele apostolului Pavel din 1 Corinteni 9:24-27, care privesc slujirea creștină şi sfârșitul „cu bine”, ar putea fi parafrazate astfel: Vreau să sfârșesc cu bine slujirea mea creștină. Mă port aspru cu mine însumi ca, după ce am predicat altora, să nu ajung tocmai eu să fiu lepădat.

Vă invităm ca, în dependență deplină de Dumnezeu, să descoperim cum putem să ne finalizăm bine lucrarea, încât la sfârșitul alergării noastre să putem spune împreună cu apostolul Pavel: „M-am luptat lupta cea bună, mi-am sfârșit alergarea, am păzit credința. De acum, mă așteaptă cununa dreptății, pe care mi-o va da Domnul, Judecătorul cel Drept, în ziua aceea, şi nu numai mie, ci tuturor celor care vor fi iubit arătarea Lui.” (2 Timotei 4:7-8)

În acest sens, echipa ProLider pregătește o conferință specială având ca temă „Bunăstarea interioară a liderului”, conferință ce are ca scop să ajute liderii să cultive o spiritualitate personală sănătoasă, în vederea împlinirii chemării primite. Te invităm să participi cu echipa ta la această conferință, și împreună să descifrăm modul în care ne putem face lucrarea, în așa fel încât Dumnezeu să fie proslăvit, iar noi să putem lăsa în urma noastră o frumoasă moștenire.

Data: Vom anunța data amânării

Taxa: 20 euro
***Vor fi trei sesiuni cu pauza de masă.

Locul: CZ Life Kaindlstr.53 70569 Stuttgart Büsnau

Persoana de contact: Daniel Ghiț – 017642995071

 

Înscrie-te chiar acum la ProLider 5 – Germania

Ultimele postari ale lui Adrian Vlad (vezi toate)
Distribuie pe Facebook
Author: Adrian VladPastor al Bisericii „Efraim” Târgoviște Adrian Vlad este absolvent al facultății de Teologie pastorală în cadrul Institutului Teologic Penticostal – București (2008) și al programului de master în Istoria gândirii creștine în cadrul Pentecostal Theological Seminary (Tennessee, SUA). A colaborat cu colegiul Ekklesia, ramura din Nashville, TN, predând un curs de specializare (Divine Healing). În prezent, urmează un program de Doctor of Ministry (Predicare și Leadership) în cadrul Seminarului Asbury Theological Seminary din Kentucky SUA. Este asistentul coordonatorului strategic ProLider. În 2011 s-a căsătorit cu Ronela-Iemima Vlad și împreună au trei copii, Rebeca, Daniel și Anna.

Postează un comentariu